Inloggen

06 41 55 73 43

info@custommadecovers.nl

TARIEVEN
KOSTEN VAN EEN CUSTOM MADE COVER

Custom Made Covers levert op maat gemaakte beschermhoezen voor buitenkeukens, barbecues, tuinsets en nog veel meer. Aangezien de beschermhoezen op maat gemaakt worden is het  lastig om voor alles meteen een prijsopgave te kunnen geven. Om u alvast een indicatie van de tarieven te geven vindt u hieronder een overzicht van de tarieven voor enkele producten gebaseerd op standaard ontwerpen. Als u ons foto’s stuurt van uw product en uw wensen, sturen wij u graag een offerte.

Een buitenkeukenhoes kunt u hier bestellen.

Na ontvangst van uw gegevens en wensen ontvangt u van ons een instructieformulier welke maten u aan ons door dient te geven. In de meeste gevallen is dit vrij simpel zelf te doen, maar soms is het wat lastiger. Dan kunt u gebruikmaken van onze inmeetservice. Na uw betaling gaan wij graag voor u aan de slag.

Prijslijst 2023

prijslijst 2023

"Prachtige hoes voor onze barbecue"

Perfect op maat gemaakte hoes voor mijn buitenkeuken. Zo'n barbecue is best een investering en ik wil dat deze en de tafel eromheen lang goed blijven. Deze hoes is dé oplossing en ziet er heel stevig en netjes uit.

H. Bresser, Amstelveen

"Goed beschermd met dit mooie giektentje"

We vroegen Lucette om een giektent te maken ter bescherming van lak en houtwerk van onze klassieke zeilboot. Ze dacht met ons mee en kwam met nieuwe oplossingen. En ze heeft het echt prachtig gemaakt. Kwaliteit, details en haar service zijn super. Ik kan Custom Made Covers aan iedereen aanraden!

Eline en Egon Tibboel, Laren

"Genoeg van veel te grote lelijke flodderhoezen"

Lang gezocht naar iemand die mooie hoezen op maat maakt, want ik had hoezen nodig voor twee banken die geen standaardmodel hebben. Heel tevreden met het resultaat, ze zijn echt prachtig geworden. Eindelijk kijk ik niet meer tegen die veel te grote dunne flodderhoezen aan die ik eerst had.

A. Conijn, Haarlem

"Chique stuurwielhoes, heel blij mee."

Veel tijd gestoken in het lakken van het houten stuurwiel van mijn Schokker. Dat wil ik niet ieder jaar hoeven doen en ben heel blij met de goede en chique stuurwielhoes die Lucette gemaakt heeft.

M. Alewijnse, Amsterdam