Inloggen

06 41 55 73 43

info@custommadecovers.nl

OVER
LUCETTE BRUINSMA

Als tiener bracht ik (Lucette Bruinsma) al uren achter de naaimachine door.

Na mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam werkte ik ruim 25 jaar met veel plezier als marketingmanager en projectleider in het bedrijfsleven en de evenementenbranche. Voor mooie opdrachtgevers en merken waaronder Amsterdam RAI, Utrecht Marketing, HISWA en SAIL Amsterdam.

Toch ging ik de creativiteit en het meer met mijn handen bezig zijn steeds meer missen. Ik wilde altijd al leren omgaan met industriële naaimachines en zelf producten maken. Dus ging ik in de leer bij verschillende zeilmakers. Het bleek een schot in de roos, het roer ging om en ik richtte Custom Made Covers op.

In dit werk komen voor mij verschillende passies samen: vakmanschap, creativiteit, styling en ondernemerschap. Daarbij ligt de focus op maatwerk buitenhoezen. Mijn jarenlange ervaring in de watersportindustrie komt goed van pas bij het reparatiewerk van buiskappen en dekzeilen. Ik woon onder de rook van Amsterdam in het idyllische Durgerdam en heb mijn werkplaats in Haarlem.

"Prachtige hoes voor onze barbecue"

Perfect op maat gemaakte hoes voor mijn buitenkeuken. Zo'n barbecue is best een investering en ik wil dat deze en de tafel eromheen lang goed blijven. Deze hoes is dé oplossing en ziet er heel stevig en netjes uit.

H. Bresser, Amstelveen

"Goed beschermd met dit mooie giektentje"

We vroegen Lucette om een giektent te maken ter bescherming van lak en houtwerk van onze klassieke zeilboot. Ze dacht met ons mee en kwam met nieuwe oplossingen. En ze heeft het echt prachtig gemaakt. Kwaliteit, details en haar service zijn super. Ik kan Custom Made Covers aan iedereen aanraden!

Eline en Egon Tibboel, Laren

"Genoeg van veel te grote lelijke flodderhoezen"

Lang gezocht naar iemand die mooie hoezen op maat maakt, want ik had hoezen nodig voor twee banken die geen standaardmodel hebben. Heel tevreden met het resultaat, ze zijn echt prachtig geworden. Eindelijk kijk ik niet meer tegen die veel te grote dunne flodderhoezen aan die ik eerst had.

A. Conijn, Haarlem

"Chique stuurwielhoes, heel blij mee."

Veel tijd gestoken in het lakken van het houten stuurwiel van mijn Schokker. Dat wil ik niet ieder jaar hoeven doen en ben heel blij met de goede en chique stuurwielhoes die Lucette gemaakt heeft.

M. Alewijnse, Amsterdam