Inloggen

06 41 55 73 43

info@custommadecovers.nl

REPARATIES / ZEILMAKERIJ
GEEF UW DEKZEIL EEN TWEEDE LEVEN

Heeft uw dekzeil of buiskap schade opgelopen? Werkt er een rits niet meer of is er een raampje van uw kap kapot? Door de naden opnieuw te stikken, scheuren te repareren, raampjes of ritsen te vervangen of sluitingen te vernieuwen gaat uw dekzeil of buiskap vaak weer jaren mee. Ook voor allerlei ander stevig stikwerk en reparaties van beschermhoezen kunt u bij zeilmakerij Custom Made Covers terecht.

 

reparatie rits
reparatie raam

Tarieven

Hiernaast ziet u enkele tarieven voor standaard reparaties. Tarieven voor overige reparaties na beoordeling van het te repareren product of op basis van foto’s. Neem hiervoor contact met ons op.

Raam buiskap vervangen

Raam vervangen < 60 cm
€ 65,00
Raam vervangen 60 cm – 100 cm
€ 85,00

Ritsen

Nieuwe rits < 100 cm
€ 75,00
Nieuwe rits > 100 cm
vanaf € 75,00

 

Reparaties
Uurtarief € 65,00

"Prachtige hoes voor onze barbecue"

Perfect op maat gemaakte hoes voor mijn buitenkeuken. Zo'n barbecue is best een investering en ik wil dat deze en de tafel eromheen lang goed blijven. Deze hoes is dé oplossing en ziet er heel stevig en netjes uit.

H. Bresser, Amstelveen

"Goed beschermd met dit mooie giektentje"

We vroegen Lucette om een giektent te maken ter bescherming van lak en houtwerk van onze klassieke zeilboot. Ze dacht met ons mee en kwam met nieuwe oplossingen. En ze heeft het echt prachtig gemaakt. Kwaliteit, details en haar service zijn super. Ik kan Custom Made Covers aan iedereen aanraden!

Eline en Egon Tibboel, Laren

"Genoeg van veel te grote lelijke flodderhoezen"

Lang gezocht naar iemand die mooie hoezen op maat maakt, want ik had hoezen nodig voor twee banken die geen standaardmodel hebben. Heel tevreden met het resultaat, ze zijn echt prachtig geworden. Eindelijk kijk ik niet meer tegen die veel te grote dunne flodderhoezen aan die ik eerst had.

A. Conijn, Haarlem

"Chique stuurwielhoes, heel blij mee."

Veel tijd gestoken in het lakken van het houten stuurwiel van mijn Schokker. Dat wil ik niet ieder jaar hoeven doen en ben heel blij met de goede en chique stuurwielhoes die Lucette gemaakt heeft.

M. Alewijnse, Amsterdam