Inloggen

06 41 55 73 43

info@custommadecovers.nl

HOEZEN OP MAAT
Gun uw mooie buitenspullen een lange levensduur!

Alle afdekhoezen van Custom Made Covers worden op maat gemaakt. Daarom heeft Custom Made Covers voor al uw buitenspullen een mooie beschermhoes. Wij zijn specialist in beschermhoezen op maat voor buitenkeukens. Buitenproducten die afgedekt worden met een op maat gemaakte beschermhoes hebben een langere levensduur, roesten minder snel, behouden hun kwaliteit en worden niet of nauwelijks vies. U heeft ruime keuze uit materialen en kleuren. 

Hieronder vindt u een selectie van buitenproducten waar Custom Made Covers afdekhoezen voor maakt. Bekijk ook onze portfolio om een idee te krijgen van de diversiteit aan hoezen die wij al naar volle tevredenheid voor bedrijven en particulieren maakten.  Staat uw product hier niet bij? Grote kans dat we er wel een beschermhoes voor kunnen maken! Neem gerust contact met ons op.

 

Voor in de tuin

Buitenkeukens
Barbecues
Tuintafels
Picknicktafels
Tuinstoelen
Tuinbanken
Loungebanken
Tuinsets
Ligstoelen
Zandbakken
Hottubs
Trampolines
Parasols

Klik hier voor voorbeelden van hoezen die wij reeds maakten.

Voor op de boot

Stuurconsoles
Stuurwielen
Huiken
Zeilzakken
Lieren
Zwaarden
Luiken

Voor op de weg

Aanhangwagens
Daktenten Landrover

Hieronder vindt u een overzicht van de standaard materialen en kleuren. Overige kleuren of materialen op aanvraag.

PVC Zeil

450 g/m2, kleurvast, waterdicht

Outdoor light

250 g/m2, polyester, PU Coating, schimmelwerend, kleurvast, waterdicht (waterkolom 1000 mm)

Bootdoek

315 g/m2, eenzijdig resin gecoat, schimmelwerend, kleurvast, waterdicht (waterkolom 1000 mm)

Werktekeningen om zelf in te meten

Voor veel standaardproducten hebben wij werktekeningen met instructies zodat u bij interesse zelf de maten op kunt meten en aan ons door kunt geven. Of u kunt ons foto’s sturen van uw product en dan geven wij aan wat u dient op te meten. Nadat wij de maten hebben ontvangen, sturen wij u een offerte.

Inmeetservice

Vindt u het lastig om zelf de maten op te nemen of heeft u liever eerst advies aan huis? Custom Made Covers komt graag voor advies of inmeten bij u langs. De kosten hiervan bedragen € 150,- incl. BTW binnen een straal van 50 km van Amsterdam, daarbuiten meerkosten € 0,25 per kilometer.

Tarieven

Bekijk hier een indicatie van de tarieven voor een aantal buitenproducten gebaseerd op veel voorkomende maten en standaard designs.

Speciale projecten

Speciale projecten voor huis, tuin of bedrijf? Wij denken graag mee over goede oplossingen waarbij we veelal samenwerken met andere hoezen- of zeilmakers, designers en (binnenhuis)architecten.

Hoge kwaliteit materialen

U kunt kiezen uit PVC-zeil, outdoor light doek of stevig bootdoek. Alle doeken zijn oersterk, waterdicht, UV-resistent en makkelijk te reinigen. Andere materialen of kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk!

 

"Prachtige hoes voor onze barbecue"

Perfect op maat gemaakte hoes voor mijn buitenkeuken. Zo'n barbecue is best een investering en ik wil dat deze en de tafel eromheen lang goed blijven. Deze hoes is dé oplossing en ziet er heel stevig en netjes uit.

H. Bresser, Amstelveen

"Goed beschermd met dit mooie giektentje"

We vroegen Lucette om een giektent te maken ter bescherming van lak en houtwerk van onze klassieke zeilboot. Ze dacht met ons mee en kwam met nieuwe oplossingen. En ze heeft het echt prachtig gemaakt. Kwaliteit, details en haar service zijn super. Ik kan Custom Made Covers aan iedereen aanraden!

Eline en Egon Tibboel, Laren

"Genoeg van veel te grote lelijke flodderhoezen"

Lang gezocht naar iemand die mooie hoezen op maat maakt, want ik had hoezen nodig voor twee banken die geen standaardmodel hebben. Heel tevreden met het resultaat, ze zijn echt prachtig geworden. Eindelijk kijk ik niet meer tegen die veel te grote dunne flodderhoezen aan die ik eerst had.

A. Conijn, Haarlem

"Chique stuurwielhoes, heel blij mee."

Veel tijd gestoken in het lakken van het houten stuurwiel van mijn Schokker. Dat wil ik niet ieder jaar hoeven doen en ben heel blij met de goede en chique stuurwielhoes die Lucette gemaakt heeft.

M. Alewijnse, Amsterdam